Ny ljudbok för unga läsare

Pep och bonussyster Kia flyttar till ett gammalt hus som ligger nära en sjö. På nätterna väcks de av ett fasansfullt skrik. Någon skriker som om det gäller livet. Det visar sig att en flicka blivit dränkt i sjön för länge sedan. Hon visar sig vid sjön och vid en gammal övergiven kyrka. Pep och Kia försöker hjälpa flickan men är det verkligen hon som behöver hjälp eller är det någon annan? Provlyssna på boken här:

Nyskriven deckare som utspelar sig i Skåne under förra decenniet. Charmig, tänkvärd och mörk. Finns som ebok på alla streamingtjänster och på digitala bibliotek. Provläs på: https://www.adlibris.com/se/e-bok/i-sjalens-morka-vra-9789198651256
Sci – fi romance for YA,  set in a near future with a touch of asian culture. A fun mixture of adventures where opposites attract in a futuristic world. 

Emma Alms nya bok är här! Det är en grym historia om en mentor som pressar sina elever till en yttre gräns där allt kollapsar. Här skapas en klaustrofobisk stämning ute på en udde där det inte verkar finnas någon väg ut då den vuxne ledaren förändras allt mer tills han blir riktigt farlig. En bok för unga om vuxenvärldens krav och svek.

Ny ljudbok för unga

Emma Alms rysare Katos flock som kom i höstas släpps som ljudbok i april. Du hittar den på biblioteken men också på Nextory och Storytel. Boken handlar om tre syskon som upptäcker en gammal grav på ett öde fält. Graven tillhör hunden Kato men är han verkligen borta för alltid? När folk i byn blir attackerade av en hund ute på fältet och bitmärkena orsakar en farlig feber måste syskonen skynda sig att lösa mysteriet. En härlig rysare i lättläst form. Inläsning av Karin Svärd. Provlyssna gärna på: https://www.storytel.com/se/sv/books/2315922-Katos-flock