– här följer några av våra eböcker, du hittar dem på skol – och stadsbibliotek, många av dem finns på appen biblio, de kan också köpas på nätet via olika återförsäljare, klicka på dem för mer info

 Boken tar upp ämnen som vardag, fest, konsumtion och resor. Förutom handfasta råd så går författaren på djupet av beteenden som upprepad konsumtion, hordande och tröstbeteende. Det är en självhjälp för att kunna hitta rätt inställning som gör att man kan ta tag i sina köpvanor och spara pengar på smartare val. Boken har också en samlad överblick om värmesystem och tips för att spara energi.

För barn 9 – 12 år

Rysare i lättläst form för barn i ålder 9 – 12 år. En historia inspirerad av Baskervilles hund, skriven av författare Emma Alm. Om tre syskon som bor hos sin morbror över sommaren och hittar en grav där det alltid finns färska blommor. Graven tillhör hunden Kato, men är han verkligen borta eller lever han kvar någonstnas där ute på heden? Spännande från första sidan.

För vuxna

Nyskriven svensk/ grekisk deckare som utspelar sig på Kreta. Om svenskan Susanna Mark som flytt kalla Norden för ett liv på Rethymnons stränder. Hon lever hårt och en dag vaknar hon upp på en mordplats, blodig och med mordvapnet framför sig. Är hon skyldig eller ej? Inte ens Susanna vet. Hon kan inte minnas vad som hände under natten i den grekiska villan.
Nils J Herman har skrivit en deckare som utspelar sig före smartphones och innan motorvägen till Trelleborg färdigställdes. Med karaktärer plågade av privata problem skapar han en tät mordhistoria vid Skånes sydligaste kust.

För ung vuxen

Fantasy för ung vuxen om ett framtida samhälle där en härskare samlat all teknik i en storstad. Bara de som kan lova total lojalitet får tillgång till modern teknik och mediciner. Keila lever på landet, där samhället fungerar som på medeltiden. Hon drömmer om en rättvis värld och tar hjälp av ett skrin med magiska stenar som hon fått av sina föräldrar. Stenarnas makt är en fristående fortsättning på boken Keilas gåva.