– här följer våra tryckta böcker, du klickar på dem för mer info och köpställen

Amanda är utanför och mobbad i klassen då hennes hund förvandlas till skolans coolaste kille. Nu blir hon bjuden på partyn och får uppleva allt hon bara kunnat drömma om. Men det nya livet blir inte som hon tänkt sig. Den kille som hunden förvandlats till är både jobbig och omöjlig att kontrollera.

Min vän Basti är en bok om oskrivna regler. Vem sätter reglerna och vad händer om man bryter dem? Och vad är vänskap egentligen?

Keilas gåva är en fantasy och dystopi med starka inslag av nordisk folksaga. Fantastik om ett framtida samhälle där en ond härskare manipulerar sitt folk och kontrollerar dem genom att enbart låta ett fåtal använda modern teknik och medicin. Keilas gåva är första delen i serien Absalons vänner. Uppföljaren till boken; Stenarnas makt, kom ut som e och ljudbok 2020. Böckerna är lämpliga från 13 år.

Om du håller mig hårt är en roman om ung kärlek mellan personer med hjärnskada. Det är en roman för ung vuxen med fokus på funktionshinder och psykisk ohälsa. Boken utspelar sig vid sjön Vättern, den är lättläst utan att vara skriven i medveten lättläst form.
Rysare för de äldre skolåren. Om att utmana sina rädslor, övervinna kriser och samarbeta. Några ungdomar vaknar upp i en lada och inser att de blivit kidnappade. De måste finna ett samband mellan varandra för att förstå varför de fängslats och vem som håller dem fångna. Skriven i lättläst form.