Den tryckta boken blev rekommenderad som julbok då den kom ut 2016. Ljudboken, som kom ett år senare är populär på bibliotek och har fyra stjärnor på Nextory. Om vänskap, mobbing och kärleken till hunden. Från 9 år.
Svensk Fantasy med en blandning av gammalt och nytt. Om magiska stenar med inslag av nordisk folksaga. Keilas gåva har fem stjärnor på https://www.storytel.com/se/sv/books/keilas-g%C3%A5va-1134467
Fortsättningen på Keilas gåva. En ny Fantasybok som kom ut hösten 2020 som både ebok och ljudbok. Om en manipulativ härskare som kontrollerar all modern teknik och delar den med några få utvalda. Finns både på Nextory och Storytel. Finns att köpa på Adlibris och Bokus.
Lättläst för de äldre skolåren. En rysare som man snabbt kommer in i. Inläsning av Karin Svärd
Kärleksroman för ung vuxen med fokus på funktionshinder. Lugn och fin inläsning av en bok för unga som utspelar sig på en folkhögskola. Finns att låna på många skolbibliotek och stadsbibliotek. Finns både på Nextory och Storytel.
Emma Alms rysare om tre barn som upptäcker en grav har lånats flitigt som ebok. Här är ljudboken i en inläsning av Karin Svärd. Boken är skriven i lättläst form och passar för både barn och ung vuxen. Finns både på Nextory och Storytel.
Nu finns Mia Millers bok om sparande som ljudbok. Den har redan fått en hel del lyssningar på Storytel https://www.storytel.com/se/books/s%C3%A5-klarar-du-ekonomisk-kris-2150607 Lugn uppläsning där man känner att allt kommer att ordna sig.